Moooolllyyy

Alla inlägg under juni 2013

Av Molly Johansson - 18 juni 2013 10:30

//burkarna är från Åhléns och kostade 5 kr st. // doftblad 14 kr// örhängen är från Åhléns och kostade 21 kr(REA)

Närmare bild på örhängena.

Av Molly Johansson - 18 juni 2013 09:58

Hej!
Vaknade för ca en halvtimme sen. Dö grejade jag med mobilen och så. Men nu äter jag frukost. Rostmacka och oboy. Gött!
Jag har typ inga planer för idag heller. Ska kanske ringa en kompis, vi får se men.
Kram!

Av Molly Johansson - 17 juni 2013 22:43

Nu ska jag gå och lägga mig snart. Ska kolla färdigt på basketen bara. Men i morgon kommer bilder på en produkt, haul och vanligt inlägg. Men jag kan också säga att nu när det är sommarlov så blir det antagligen mer nya bilder, mer inlägg osv. För jag menar det blir ju oftast fina när det är sommarlov. Och sen har jag ler tid till att göra inlägg och dom inläggen hoppas jag blir ordentliga om man säger så och typ inte "hej! Nu kollar jag på Tv. Har inget mer att säga nu så hejdå!" Inte såna utan verkligen ordentliga! Haha!!
Kraam och godnatt!

[Bild]

Av Molly Johansson - 17 juni 2013 21:59

Hej!
Idag har jag varit med Elwira hela dagen! Det var verkligen super kul. Vi var först på stan med Clara och Tella. Köpte några grejer och det kommer upp i morgon. Men vi åt på hennes pappas restaurang. Super god mat! Sen så efter en stund så åkte jag och Elwira till mig. Då åt vi lite köttbullar och mackaroner och sen hoppade vi studsmatta med Tova och hennes kompis. Det var skitkul! Sen så gjorde vi The Blindfold Challange. Haha guuuuuud! Efter det så åt vi glass och kollade lite på film i uterummet. Vi såg inte så länge för det var såå varmt. Då gick vi ut och hoppade studsmatta och körde Inte Nudda Boll. Det var kul! Sen körde vi lite hänga gubbe och så. Hoppade lite studsmatta till och sen åkte hon hem. Då åt jag en rostmacka och sen spelade lite candy crush! Hehe! Men sen hoppade jag studsmatta med Tova en liten stund och så nu kollar jag på basket med pappa.
Lite om dagen var det!'
Kraam!

Av Molly Johansson - 16 juni 2013 20:51

Jag har redigerat några av skolavslutnings bilderna.
1. Tella, Clara, jag
2. Jag, Anna
3. Jag, Tova
4. Jag

Av Molly Johansson - 16 juni 2013 18:51

Vi kom ju 2 i vår grupp igår och då gick vi till A-slutspel. Vi mötte då 1:an i en annan grupp. Vi hann typ spela 6 minuter innan dommaren blåste av. Ingen fick spela mer för det börja åska och blixtra så alla fick gå in i en arena och vänta tills vi kunde gå ut igen. Men den matchen vann vi med 2-0. Sen väntade vi en stund och sen fick vi gå in i arenan igen för då var åskan verkligen över oss. Det började hagla också!! Men när vi väl fick gå ut igen så spelade vi typ direkt. Den förlorade vi med 3-1. Men jag är nöjd för lixom jag menar, vi kom delad 5:a  av alla lag. Det var över 20 lag i F-12 tror jag... Men vårat andra lag åkte ut mot dom också mot dom vi förlora mot men dom kom 3:a. Men nu så kollar jag på Mean Girls. Den verkar riktigt bra!

Kraam!

 

Av Molly Johansson - 15 juni 2013 18:32

Fredag:
I fredags var det skolavslutning! Sommarlov nu asså! Grymt skönt! Senare på kvällen var det After School. Det var skitkul! Vi var ganska många barn där. Först blev vi tjejer typ jagade av killarna och sen jagade vi killarna. Åt god mat och så. Vi tjejer kollade sen på She's The Man. Den är grymt bra!
Idag:
Idag var det fotbollscup. Vi vann två och förlora en. Vi kom vidare i A-Slutspel för vi kom 2:a i vår grupp. Men det var kul och slutspelet är i morgon.
Kollar färdigt på She's the man nu. (Har försökt göra inlägg men dom har inte kommit upp...)

Av Molly Johansson - 13 juni 2013 21:33

Sista inlägget för idag! Kollar färdigt på Sune I Grekland och sen ska jag sova. I morgon är det skolavslutning och sommarlov. Nice elle!? Gud så skönt! Längtar!!<3

Presentation


•Molly• •Vänner• •Smink• •Nagellack• •Min vardag• •Shopping• •Med Mer•

Vill du fråga mig något?

195 besvarade frågor

Omröstning

Skulle ni fortsätta läsa min blogg om jag byter till devote eller blogg ?
 ABSOLUT
 NEJ
 KANSKE

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Finns också på

Instagram: mollan_01


Ovido - Quiz & Flashcards